Foto: F64

Par ”polittehnologu” dēvētais īpatnis Jurģis Liepnieks (attēlā) Latvijas mediju telpā ne reizi vien izcēlies ar spilgtiem un provokatīviem izteicieniem, starp kuriem īpašu vietu ieņem viņa pārdomas mainītā apziņas stāvoklī.

Tagad polittehnologa asā mēle nezināmu iemeslu dēļ skārusi arī vienu no Latvijas pamanāmākajām sarkanmatēm - Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu.

Nakts no ceturtdienas uz piektdienu Liepniekam acīmredzot bijusi neaizmirstamu sapņu piepildīta, jo 19. oktobra rītu viņš uzsācis ar pārdomām par redzēto sapņu publiskošanu internetā un savu viedokli nav kavējies paust sociālā tīkla Twitter profilā.

Tur Liepnieks publicējis sekojošu atklāsmi: "Kāpēc neviens no rītiem netvīto savus sapņus? Pamosties, pirmā lieta - S Āboltiņa dzinās pakaļ, izvaroja, vai es viņu utt."

Atklājot Liepnieka apceres par iespējamo izvarošanu un citām spraigām nodarbēm, šerpu atbildi parādā nav palikusi arī viņa pārdomu galvenā varone - pati Āboltiņa, nepārprotami norādot, ko domā par pašu autoru: "Paskaties, ka nu uz sevi spogulī, varotājs atradies. Vispār neesi manā gaumē."

Piezīme: redakcija neuzņemas atbildību par tvītotāju lietoto gramatikas normu neievērošanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!