Foto: AFI

Ar kārtējo atklāto paziņojumu savos sociālajos tīklos nācis klajā polittehnologs un bijušais žurnāla Playboy galvenais redaktors Jurģis Liepnieks (attēlā) - viņš saviem sekotājiem paziņojis, ka gribas pabēdāties un skumjas vislabāk saderot kopā ar šņabi.

"Baigi sagribējās iedzert un paskumt. Tā arī darīšu, nafig. Klausīšos Мгзавреби un iedzeršu šņabi," saviem sociālā tīkla Twitter sekotājiem paziņoja Liepnieks.

Šāds polittehnologa paziņojums, protams, radījis nelielu neizpratni viņa sekotājos, kuriem šķiet, ka internets jau nu gan nav īstā vieta, kur izpaust savas skumjas.

"Cilvēkam ir jāskumst diskrēti, nevis jākārdina visa pasaule, kas beigsies ar to, ka piebiedrosies vēl kādi 30 skumēji," savu viedokli pauž kāda sieviete.

Kā ierasts, Liepniekam "pēc vārda kabatā nav jāmeklē", un diezgan aši viņš sniedza atbildi ieraksta komentētājai.

"Nezinu, vai saprotat krievu valodu (tagad nezinu, kā pateikt latviski), bet šodien "я вам ничего не должен". Kā gribu, tā skumstu," lakoniski paziņoja bijušais žurnāla Playboy galvenais redaktors.

Lielās skumjas polittehnologa sirdi pārņēmušas pēc tam, kad viņš atkārtoti noskatījies Padomju Savienības laikos populāro rokoperu Юнона и Авось. Viņš vītero, ka stipri šaubās, vai pasaulē vispār kaut kas skumjāks ir radīts.

Jurģa bēdu pārņemtos ierakstus pamanīja arī Latvijas labklājības ministre Ilze Viņķele, kura labprāt iesaistījās sarunā ar Liepienieku un padalījās arī ar savu pieredzi - viņa esot izraudājusi sausas acis, skatoties šo operu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!