Foto: F64

Polittehnologs Jurģis Liepnieks (attēlā), kurš aizvadītajā nedēļas nogalē zaudēja divus priekšzobus, otrdien ne vienam vien savam sekotājam Twitter tīklā sagādāja lielu jautrību, publiski risinot konfliktu ar kādu citu sociālā tīkla lietotāju.

Pēc divu zobu zaudēšanas cīņas laikā Liepnieks savu zobu izsitēju bija neuzmanīgi nodēvējis par "nolādēto amatieri", bet uz šo kā joku izmesto frāzi nekavējoties reaģēja Latvijas Radio 3 Klasika žurnālists Edgars Raginskis (attēlā apakšā).

"Cīkstonis Jurģis Liepnieks paliek bez diviem priekšzobiem, bet par "nolādēto amatieri" lamā to, kurš viņam TRĀPĪJA. LoL :). Tas cīkstonis, kurš dodas ringā bez kapas, gan ir drūmākais profesionālis, ne?" vīteroja Raginskis.

Tiesa, Liepnieku visticamāk aizskāra kāds cits mūzikas žurnālista publiskais paziņojums, kurā Raginskis pauda izbrīnu par to, ka "tāds hļupiks kā Jurģis Liepnieks nodarbojas ar cīņas sportu".

Šim apvainojumam sekoja abu vīru sarakste visas dienas garumā, kam līdzi sekoja ne viens vien abu sociālā tīkla lietotāju sekotājs, bet virtuālā vārdu apmaiņa noslēdzās ar izaicinājumu tikties ringā, lai visu noskaidrotu aci pret aci.

"Domāju, ka ja tu kādu nosauc par hļupiku, tev būtu jābūt gatavam iet ar viņu ringā tajā pat dienā. Bet tu neesi. Pazīstu šito gļēvo biksēs čurātāju sugu. Tādi kā tu acīs nekad neko nepateiks un drosmīgi ir tikai tviterī, anonīmos komentāros," pretinieku izaicināja Liepnieks.

Pēc ilgām diskusijām abi vīri atklāja savas svaru kategorijas (Liepnieka svars ir 70 kilogrami, bet viņa pretinieka - 82 kilogrami) un vienojās uz cīņu tikties 20. maijā - divi mēneši nepieciešami, lai Raginskis iegūtu nepieciešamo formu un varētu gods godam stāties pretī Liepniekam pilna kontakta cīņā bez noteikumiem.

DELFI Izklaide atgādina, ka šī nav pirmā reize, kad Liepnieks Twitter tīklu izmanto savas vīrišķības apliecināšanai - aizvadītā gada februārī viņš saviem sekotājiem ļāva dzīvot līdzi sava un ekspolitiķa Māra Gulbja konfliktam, kuru radīja Liepnieka apgalvojums, ka viņš laikam nav redzējis lielāku idiotu par Gulbi.

Foto: LETA
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!