Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ žurnāla Playboy dibinātājs Hjū Hefners paziņoja, ka dažas dienas pirms kāzām viņu pametusi līgava (abi kopā attēlā), bet tagad tapis zināms, kas 25 gadus vecajai skaistulei licis pēdējā brīdī pārdomāt un nestūrēt laulības ostā ar 85 gadus veco miljonāru.

Modele un viena no Playboy "zaķu" plejādes Kristala Harisa kāda radiošova intervijā paskaidrojusi, ka viņa Hefneru pametusi sava potenciālā vīra neciešamā dzīvesveida dēļ.

"Viņš piekopj tādu dzīvesveidu, kuru gluži vienkārši nav iespējams dēvēt par normālu. Viņam visapkārt pastāvīgi ir meiteņu pūļi un viss pārējais. Tas nav domāts man. Es vienkārši vēlējos būt godīga attiecībā pret sevi," pastāstījusi gaišmatainā skaistule.

Viņa arī nav slēpusi, ka patiesībā nemaz neesot bijusi gatava precībām, jo "viss noticis pārāk strauji" - Kristalai nav bijis laika agrāk saprast, ka patiesībā viņa vēl neesot morāli gatava ģimenes dzīvei. Sarunās ar līgavaini viņa sapratusi, ka Hefners kāzas gatavojas rīkot tikai viņas dēļ, bet, apspriežot nākotnes perspektīvas, viņi sapratuši, ka abiem tomēr nepieciešams šķirties.

Lai gan vēl šonedēļ Hefners savā Twitter tīklā publicētajā paziņojumā bēdājās, ka viņa sirds ir salauzta, sirmā kunga bijusī līgava atzinusi, ka pēc lēmuma par šķiršanos pieņemšanas viņi abi jūtoties atviegloti.

Pēc paziņojuma par izjukušajām laulībām medijos parādījās minējumi, ka pie vainas bijuši Kristalas sānsoļi, bet pati sieviete šīs runas noliegusi. "Jā, es kontaktējos ar ļoti daudz cilvēkiem, bet nekas vairāk ne ar vienu man nav bijis," taisnojusies pievilcīgā modele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!