Foto: DELFI
Pēc ilgāka pārtraukuma par sevi atkal atgādinājis kolorītais aktieris un trauku mazgātājs Antons Zamišļajevs (attēlā ar pliko torsu). Viņš sociālajos tīklos publicējis izmisuma pilnu saucienu.

"Labdien! Es ļoti gribu strādāt jūsu superīgajā komandā. Man nav pieredzes, bet es varu darba procesā iemācīties un strādāt ar jūsu brīnišķīgo komandu," šonedēļ sociālajā tīklā "Facebook" sabiedrību uzrunājis Antons.

Šovbiznesa dīvainis arī godīgi atzinies – angļu valodu viņš neprotot, tomēr ir apņēmības pilns strādāt jebkādu darbiņu.

"Ja jums ir kāda vakance, uzrakstiet man, lūdzu. Es ļoti gribu strādāt jūsu superīgajā kompānijā. Lūdzu, palīdziet man, ja jums ir tāda iespēja," vēstījis Antons.

Atgādinām, ka Antons pašmāju šovbiznesā uzmirdzēja pirms vairākiem gadiem, kad viņš leģendārajā seriālā "UgunsGrēks" atveidoja Fēliksa dēlu. Tiesa, lai gan aktierim ar seriāla starpniecību izdevās gūt zināmu atpazīstamību, viņam neklājās viegli.

Piedāvājumi filmēties nebira kā no pārpilnības raga, un Antonam nācās meklēt darbiņu, lai savilktu kopā galus. Vispirms viņš izmēģināja spēkus kādā drūmā veļas cehā Latgales priekšpilsētā Rīgā. Bet vēlāk kļuva par trauku mazgātāju.

Savukārt pērnā gada vasarā Antons tika apsūdzēts krāpšanā. Viņš un divi draugi apmānīja kāda Rīgas restorāna viesmīli un nesamaksāja rēķinu, nodarot zaudējumus 70 eiro apmērā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!