Foto: DELFI

Bijusī šova Talantu fabrika dalībniece Linda Kalniņa jeb Lily (attēlā), kura nesen izšķīrās no sava vīra - dziedātāja Artūra Šingireja jeb Dona, žurnāla Santa jūlija numurā sniegusi interviju par savu ikdienu Londonā, kā arī stāstījusi par tikšanos ar aktieri Leonardo DiKaprio.

Linda pamanījusies iepazīties un cieši sadraudzēties ar kāda krievu miljardiera sievu un viņas septiņpadsmitgadīgo meitu, kā rezultātā izdevies paballēties arī kopā ar DiKaprio.

"Pateicoties viņām [miljardiera sievai un meitai], daudz kur tieku, daudz piedzīvoju. Nupat pabiju Venēcijas biennālē. Ar privātu lidmašīnu mums atbrauca pakaļ, pa ceļam pievienojās Leonardo DiKaprio," intervijā žurnālam stāsta Linda.

Lily atklāj, ka bagātie un slavenie esot "tādi paši cilvēki kā visi, tikai iekļuvuši citos apstākļos". Kā stāsta Linda, DiKaprio esot bijis ļoti atvērts cilvēks, kurš daudz jokojis. Abi arī nedaudz papļāpājuši.

"Apmeklējot [Venēcijas] biennāli, viņš atzina, ka Latvijas un Krievijas ekspozīcijas viņu šogad uzrunājušas visvairāk, jo atšķīrušās," atceras Linda.

Dzīvojot Londonā, kur Linda strādā britu karaļnama ģimenei piederošā apakšuzņēmumā, kas tirgo ziepes, kosmētikas līdzekļus, aromātus un sveces, arī ikdienā viņa bieži vien satiek dažādus slavenus cilvēkus.

"Mūsu klienti ir karaliene, princese Anna, Eltons Džons un citi. Piedāvāju kafiju, rokas masāžu, mums ir skaists dārzs, kur var piesēst un, baudot šampanieti, paklausīties stāstos," savas ikdienas gaitas intervijā atklāja Linda.

Anglijā Lily mēdz apmeklēt arī klasiskas britu vakariņas, kurās piedalās lordi un lēdijas. Nokļūstot šādās viesībās, Linda izmanto iespēju papētīt mākslas grāmatas. Vienā no šādām reizēm viņa apskatījusi gleznotāja Pikaso oriģināldarbu, kas karājies pie sienas.

"Vai es gribētu viņu dzīvi? Ātri nogurtu. Es eju uz augstākās klases restorāniem un privātajām ballītēm, bet nejūtu, ka tas būtu kaut kas labāks, augstvērtīgāks par pārējo. Vienkārši jauki paskatīties uz tiem cilvēkiem - kā viņi dzīvo. Es pašlaik mācos vērojot," savās pārdomās ar Santu dalījusies Lily.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!