Foto: LETA
LTV raidījuma "Rīta Panorāma" diktore un libāņu izcelsmes gastroenterologa Hosama Abu Meri sieva Linda sniegusi interviju žurnālam "Una", kurā atklājusi, cik liela loma viņas dzīvē bijusi domu spēkam un pacietīgai gaidīšanai.

Linda Abu Meri (bij. Krūmiņa) ar bijušo Saeimas deputātu un ārstu Hosamu Abu Meri gredzenus mija pērnā gada vasarā Mālpils muižā. Intervijā izdevumam viņa atklāj, ka savs īstais cilvēks esot jāsagaida, un gaidīšanā liela loma ir arī gluži dievišķiem dzīves pavērsieniem.

Lai arī ar Hosamu viņa bija pazīstama jau sen, liktenīgā ieskatīšanās notikusi pavisam negaidīti darbā, vadot rīta raidījumu. Linda Hosamu sauc par ļoti spilgtu personību, kuru nevar nepamanīt.

Sarunā Linda stāsta, ka žurnāliste Inga Gorbunova nesen viņai atgādinājusi: jau savulaik Linda skaļi paudusi vēlmi apprecēties tieši ar arābu vīrieti, jo viņi "forši izturas pret sievietēm".

"Es neko tādu neatceros! Neticu ezoteriskām lietām, bet reizēm ir tā, ka tu palaid vārdu izplatījumā, un tas atnāk pie tevis atpakaļ... Tiesa, krietns laiciņš bija jāpagaida," teic Abu Meri kundze.

To, ka arābu vīrieši patīkami atšķiras citu vidū, Linda pamanījusi studiju laikā Rīgas Stradiņa universitātē. "Viņi patiešām lieliski izturas pret sievietēm. Šobrīd es to pieredzu pati – uzmanību, milzīgas rūpes, godīgumu, atbildību," viņa skaidro.

Linda arīdzan nenoliedz, ka sākumā viņu mulsinājusi vārda un uzvārda sakritība ar vīra iepriekšējo sievu (ekspolitiķe Linda Mūrniece pēc kāzām ar Hosamu kļuva par Lindu Abu Meri), bet šobrīd tas vairs netraucējot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!