Foto: LETA
Bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri jau trīs gadus vairs nav iekšlietu ministre, un kopš tā laika viņa piedzīvojusi brīnumainas pārvērtības – apprecējusies un kļuvusi daudz sievišķīgāka, gluži kā princese.

"Viņš [Hosams] mani pieveda pie spoguļa un teica - paskaties, tu esi skaista! Es paskatos - tur tāds monstriņš iekritušām acīm, īsiem, melniem matiem, noskrējusies, nogurusi...

Tagad bieži runājam - ja viņš varēja mani pieņemt tādu, kāda biju toreiz, tad, salīdzinot ar to laiku, es patiešām šobrīd izskatos pēc princeses," intervijā žurnālam Una stāstījusi bijusī ministre.

Linda atzīst, ka pēdējos gados ir ārēji mainījusies - "man ir atauguši mati, apaļāki vaigi, un, ja nogrimē, izskatos pavisam labi".

Arī runājot par ģērbšanās stilu, liels nopelns ir jaunajam vīram Hosamam. "Viņš man iemācīja valkāt kleitas. Bikses velku tikai tad, kad ir jāskrien, no otras puses - viņš man iemācīja neskriet, būt sievišķīgai, ģērbties spilgtāk.

Atceros, kad sāku strādāt Rīgas Viļņos, bija jāiet uz darbu - atveru skapi, bet tur septiņi melni kostīmi. Kuru no septiņiem melnajiem kostīmiem vilkt? Ar svītriņu vai bez? Izvēle liela, un velc, kuru gribi.," stāsta Linda.

Tad spilgtas kleitas Lindai sākusi sūtīt Hosama mamma, bet viņa baidījusies tās vilkt, jo bija pieradusi pie kostīmiem.

"Man vienmēr šķita, ka jāģērbjas atbilstoši vecumam, - nevar uzvilkt īsāku kleitu, bet tagad man vairs nav kompleksu, ka esmu par vecu vai kājas par resnu. Es par to neuztraucos," intervijā Unai neslēpj Linda.

Viņa stāsta, ka medijos daudzviet parādās arī vecās fotogrāfijas, kas tapušas Iekšlietu ministrijas laikā. "Lai liek! Es biju tāda, tā ir mana vēsture, nevaru izlikties, ka tā neesmu es. Brīžiem šķiet, ka man ir bijusi viena dzīve, tagad - cita. (..)

Nezinu, varbūt no iemīlēšanās perioda momentā nonācām mīlestības periodā. Mūsu vecumā arī neprecas, lai vienkārši precētos, bet tāpēc, lai būtu kopā ar cilvēku, ar kuru tu plāno kopā novecot," stāsta Linda Abu Meri.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!