Foto: LETA
"Labiekārtota, mēbelēta privātmāja. Iekopta teritorija, bruģēts pagalms. Gāzes apkure, kamīns; dziļurbums 120m, vietējā kanalizācija. 1 km no Baložu adm. centra. Platība: 230. Stāvu skaits: 2. Istabas: 6. Zemes platība: 630 m2. Cena: 160 000 eiro."

Šāds sludinājums lasāms portālā ss.lv, un izrādās, ka šo ģimenes māju pārdod bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece (attēlā), kura pēc šķiršanās no vīra - drošības policijas darbinieka Raimonda Mūrnieka - nospriedusi, ka ēka ir par lielu un tā prasa pārāk daudz rūpju.

"Ar bērniem gribu dzīvot mājā vai dzīvoklī, kas neprasa no manis tik daudz rūpju, cik esmu spiesta ielikt šajā īpašumā. Nerunāšu par asociācijām, kas man saistās ar šo māju. Šķiroties mēs sadalījām mantu, un man tika māja, kurā esmu nodzīvojusi desmit gadus. Ir pienācis laiks mainīt vietu, kur dzīvoju," žurnālam Privātā dzīve stāstījusi Mūrniece.

Paralēli mājas pārdošanai viņa meklē dzīvokli vai citu māju, kur turpmāk dzīvot, taču vispirms ir jāpārdod šī māja Baložos.

"Domāju, ka tai jābūt tuvāk Rīgai, kur strādāju, vai pat Rīgā. Arī [dēlam] Haraldam, kam četras piecas reizes nedēļā ir hokeja treniņi, būs jākļūst patstāvīgākam, tāpēc mājām jābūt pēc iespējas tuvāk vietai, kur viņš var trenēties," stāstījusi Mūrniece.

Viņa pati tagad strādā par izdevniecības Rīgas viļņi galvenā redaktora vietnieci un ir pārtraukusi darbību partijā Vienotība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!