Foto: SS.lv/DELFI

Bijusī politiķe, uzņēmēja Linda Mūrniece pēc šķiršanās no gastroenterologa un Saeimas deputāta Hosama Abu Meri nolēmusi pārdot dzīvokli Baložos, kur baudīja laimīgo laulības dzīvi.

"Šajā dzīvoklī visu laiku mutuļoja dzīvība, jo te dzīvojām gan mēs ar Hosamu, gan mūsu abu bērni. Šis bija mūsu laulības dzīvoklis, bet tagad te ir klusums," izdevumam "Vakara Ziņas" atzinusi Mūrniece.

Sludinājumu portālā "SS.lv" ievietotais paziņojums liecina – 121 kvadrātmetru lielais četru istabu dzīvoklis maksā 146 tūkstošus eiro.

"Pārdod jauku dzīvokli – trīs guļamistabas, garderobes istaba un kabinets, plaša halle ar dīvānu ērtiem vakariem un virtuves zonu," dzīvoklis raksturots sludinājumā.

Dzīvoklis atrodas septiņstāvu nama piektajā stāvā un aprīkots ar jaunu virtuves iekārtu, visu nepieciešamo sadzīves tehniku un ietilpīgiem sienas skapjiem.

"Paliek gatavs dzīvošanai uzreiz. Bērzi sniedzas līdz balkonam. Cenā ietilpst divas pazemes autostāvvietas. Diennakts dzīvā apsardze," slavēts īpašums.

Jau vēstīts, ka pirms mēneša daudzus pārsteidza Abu Meri pāra paziņojums par laulības šķiršanu.

"Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu," pēc pieciem laulībā pavadītiem gadiem vēstīja pāris.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!