Foto: Privātais arhīvs

Bijusī politiķe, tagad viesnīcniece Linda Mūrniece trešdien Liepājā apprecējās un sociālajos tīklos sirsnīgi komentē savu jauno statusu.

"Delfi" jau vēstīja, ka bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece teikusi jāvārdu liepājniekam Agrim Freibergam, izejot pie viņa par sievu. Trešdien Mūrnieces kundze portālam "Delfi" komentēja, ka laulību datums – Lāčplēša diena – bijis īpaši izraudzīts, jo tas ir valstij svarīgs. Bet vaicāta, ko Lindas draugi saka par romantisko pavērsienu viņas dzīvē, Linda teic, ka viss jau esot pateikts uz jaunlaulāto krekliņiem (proti, uzraksts "tāds tādu atrod) un ka Lindas un Agra vecumā "sasteigt vairs neko nevar".

Ceturtdien feisbukā Linda Mūrniece paziņoja, ka pieņēmusi vīra uzvārdu un turpmāk godājama kā Linda Mūrniece-Freiberga. "Tas mans senais uzvārds tomēr ir tik pielipis, ka neviens to vairs neatlipinās. Bet ar Freibergas uzvārdu nelepoties būtu nepareizi," viņa uzskata.

Mūrniece-Freiberga arīdzan ieskicē laulības pirmo dienu: "Pamosties un atklāt, ka esi apprecējusies, patiesībā ir diezgan laba sajūta. Gredzens zeltnesī gan nepierasti, bet drošības un piederības sajūtu piešķir. Uz jautājumu "jūs esat traki? " varu no sirds atbildēt – pavisam noteikti. "Tāds tādu atrod" bija rakstīts uz mūsu krekliņiem, kad gājām sarakstīties. Trīs minūšu ceremonija, un vedējmāte pat apraudāties nepaspēja, lai gan brīdināja, ka tas noteikti notiks," informē slavenā sieviete.

Vedējmāte Ieva Brante jaunajam pārim uzdāvājusi ķiveri komplektā ar pannu. "Un skaidrs taču, kuram panna, kuram ķivere. Paldies, Ieva, Tu zini, kas mājās vajadzīgs!" Tāpat viņa norāda, ka brokastīs bijis šampanietis un pauž lielu paldies visiem, kas Agri un Lindu apsveica un vēlēja laimi: "Tagad mēs uz priekšu, ikdienā un kopīgos svētkos. Paldies, ka esat kopā ar mani. Priekos un arī bēdās, kad tādas ir!"

Jau ziņojām, ka Lindas mīļotais vīrietis Agris Freibergs ir mentors biedrības "Dzīvības koks" Liepājas atzarā. Tāpat viņš nesen piedalījies TV3 iepazīšanās šovā "Nākamā pietura: Mīlestība", kurā gan attiecības ar dalībnieci Natāliju viņam neizveidojās.

Lindai Mūrniecei--Freibergai no laulības ar Raimondu Mūrnieku ir divi jau pieauguši bērni Haralds un Helēna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!