Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju prese šonedēļ vēsta, ka starp bijušo basketbolistu Kristapu Valteru un uzņēmēju Lindu Mūrnieci izveidojusies ļoti tuva draudzība. Abi šovasar bieži kopā pavada laiku.

Kuluāros jau vairākas nedēļas tiek mēļots, ka Mūrnieces dzīvē ienācis kāds īpašs vīrietis. Arī viņas ieraksti sociālajos tīklos kļuvuši manāmi romantiskāki un divdomīgāki. Savukārt tie, kuri cītīgi seko līdzi uzņēmējas gaitām, virtuālajā vidē noteikti arī ir piefiksējuši kopbildes ar Valteru.

Izdevums "Kas Jauns" šonedēļ vēsta, ka Valters, kurš pēc ilgākas prombūtnes šovasar atgriezies atpakaļ Latvijā, kļuvis par biežu viesi Mūrnieces vadītajā viesnīcā "Hotel Roma" un pat piedalījies darbinieku kolektīva sporta spēlēs.

Par Mūrnieci 12 gadus jaunākais Valters žurnālam atklājis, ka viņa dzīvē notikušas lielas pārmaiņas. Bijušais basketbolists ne tikai atgriezies dzimtenē, bet arī atjaunojis kontaktus ar saviem pieciem bērniem un cītīgi strādā pie tā, lai ar atvasēm uzlabotu attiecības.

Tāpat arī Valters šovasar pašķīries no savas ilggadējās draudzenes Lāsmas Jukones. Pāris vairs nav kopā kopš jūlija vidus.

Savukārt Mūrniecei viņš veltījis ļoti siltus vārdus un atzinis, ka tieši viņa bijusi tā, kas palīdzējusi uzvirzīties uz pareizā ceļa.

"Teikšu godīgi – tieši Linda bija viens no iemesliem, kāpēc atgriezos Latvijā. Jo viņa mani uzvirzīja uz pareizā ceļa. Satiekot Lindu, esmu saticis cilvēku, kas izmainīja manu dzīvi. Esam daudz laika pavadījuši kopā, daudz runājuši... Linda man ir autoritāte. Man nekad nav bijusi autoritāte, izņemot tēti, protams, un nu man tāda ir Linda. Esmu saticis draugu, cilvēku, kurš beidzot man dod – palīdz ar padomiem, atbalsta –, nevis tikai prasa un prasa. Agrāk es biju tas devējs, kurš palīdzēja vienam, otram, trešajam. Ne tikai ar naudu, bet arī ar padomu, ar atbalstu, ar enerģiju, ar pareizā virziena norādīšanu. Bet, kad es biju bedrē, visi draugi, kuri ap mani spietoja, kad biju slavas zenītā, pēkšņi pazuda. Neviens nepalīdzēja. Bet tad es satiku Lindu.

Viņa bija tā, kas pārliecināja, ka mans uzvārds ir vērtība, ka tas ir jāizmanto citādi, ka man sevi ir jārealizē jomā, kuru vislabāk pārvaldu. Viņa deva man to atspērienu, lai es dzīvē nostātos uz pareizā ceļa. Linda ir kā mans mentors, mans dzīves skolotājs," intervijā žurnālā atklājis Valters.

View this post on Instagram

Kaut kā tā 💁

A post shared by Linda (@linda_murniece) on Aug 18, 2019 at 2:15pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece) on Jun 21, 2019 at 11:08am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!