Foto: Privātais arhīvs

Pārmaiņas privātajā dzīvē šopavasar piedzīvojusi uzņēmēja Linda Mūrniece, kura pērn vasarā pēc pieciem laulībā nodzīvotiem gadiem izšķīrās no politiķa un gastroenterologa Hosama Abu Meri. Viņai parādījusies jauna simpātija.

Taujāta, vai kaut kas ir mainījies Lindas attiecību statusā, viņa noslēpumaini atklājusi, ka atkal ir aizņemta sieviete.

"Esmu aizņemta sieviete, bet neko vairāk par to stāstīt šobrīd nevēlos," izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā citēta Mūrniece.

Aizvadītajā nedēļā notika Lindas vadītās viesnīcas "Hotel Roma" restorāna "Mazais Otto" vasaras terases atklāšanas svētki. Viesu vidū bija arī Mūrnieces jaunā simpātija.

Pasniedzis Lindai ziedu pušķi un nedaudz uzkavējies restorāna terasē, viņš klusi un neviena nepamanīts devies prom.

"Te ir tik daudz vīriešu, ka neviens viņu nepamanīja," atklājusi Mūrniece, kuras rīkotajā terases atklāšanas ballītē bija sapulcējušies daudzi stiprā dzimuma pārstāvji.

Jāatzīmē, ka terases atklāšana notika 22. maijā. Šajā datumā pirms sešiem gadiem Linda mija gredzenus ar Hosamu. Kā izdevumam norādījusi Mūrniece, šis datums izvēlēts, jo viņa vēlējusies defektu pārvērst par efektu.

"Negribu atcerēties 22. maiju saistībā ar tiem pagātnes notikumiem, kas šajā datumā reiz ir risinājušies, tādēļ šo dienu esmu izvēlējusies pavadīt priecīgās noskaņās kopā ar labiem draugiem. Jūtos brīnišķīgi! Pilnīgi noteikti labāk, nekā iepriekšējos gadus šajā datumā,"atzinusi Linda.

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada vasaras sākumā daudzus pārsteidza Lindas un Hosama paziņojums par šķiršanos. Lai gan pāris apgalvoja, ka saglabās draudzīgas attiecības, šopavasar abu starpā parādījās saspīlējumi, kad atklājās, ka Abu Meri uzsācis jaunas attiecības ar "Rīta Panorāmas" vadītāju Lindu Krūmiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!