Bijusī aizsardzības un iekšlietu ministre, uzņēmēja un viesnīcas vadītāja Linda Mūrniece pēdējā laikā ļoti bieži sociālajos tīklos dalās ar pārdomām par vīriešiem un attiecību veidošanu. Viņa arī ir godīgi atzinusi, ka pašai ir vairākkārt gadījies apdedzināties un uzķerties uz kāda krāpnieka. Tiesa, laika gaitā viņa pamazām iemanījusies alfonsus ātri vien atpazīt.

Mūrniece par savu privāto dzīvi vairākkārt runājusi arī dažādās intervijās gan pašmāju presē, gan televīzijā, un šonedēļ viņa viesosies kanāla "STV Pirmā!" šovā "Starp mums runājot", kur dalīsies pieredzē, kā atpazīt vīrieti – labuma meklētāju.

Kā otrdienas vakara raidījumā pastāstīs Mūrniece, viens no rādītājiem, kā atmaskot aprēķinātāju, ir tas, cik bieži viņš iedzīvojas uz sievietes rēķina.

Tā, piemēram, ja vīrietis trīs reizes meklē dažādus aizbildinājumus, kāpēc viņš pats nevar samaksāt par savu kafiju, tā ir skaidra pazīme, ka šis cilvēks ir labuma meklētājs. Mūrniece gan norādījusi, ka stāsts šajā gadījumā nav par vīrieša rocību, bet gan to, kā viņš sevi pasniedz.

"Kad cilvēks godīgi pasaka, tad tas ir daudz citādāk. Tad to var novērtēt," piebildusi Linda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!