Daudzi pamanījuši, ka bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri (attēlā) pēdējā laikā kļuvusi sievišķīgāka, mainījusi stilu un varētu pat teikt, ka "uzplaukusi". To ievērojuši arī viņas draugi un paziņas, kuri Lindu burtiski "apber" ar komplimentiem.

Katra bilde, ko Linda ievieto savos sociālajos tīklos publiskai apskatei, izpelnās krietnu skaitu komentāru, un cilvēku viedoklis ir viennozīmīgs - bijusī iekšlietu ministre kļuvusi par īstu skaistuli un sievišķības iemiesojumu.

Aizvadītā gada maijā Linda apprecējās ar arābu izcelsmes gastroenterologu Hosamu Abu Meri, un nevar noliegt, ka tieši tad arī sākās viņas pārvērtības - šajā laikā mainījies sievietes matu griezums un tonis, garderobē ienākušas dzīvespriecīgākas krāsas un viņa sākusi pucēties.

Arī bijušās iekšlietu ministres draugi ir pārliecināti, ka tieši Hosams palīdzējis Lindai kļūt sievišķīgākai - to apliecina arī komentāri pie kādas nesen sociālajā tīklā Facebook publicētas bildes, kurā redzama Linda.

Attēls pāris dienu laikā izpelnījies vairākus simtus "patīk" vērtējumu, un Abu Meri draugi nav skopojušies ar komplimentiem, piemēram, bijušā finanšu ministra Einara Repšes meita Madara uzskata, ka Linda ir absolūti burvīga.

"Ko tik nevar izdarīt ar sievieti mīloša vīrieša klātbūtne dzīvē. Es par ārieni..." savukārt paziņojusi skaistumkonkursu organizētāja Inta Fogele, kuras viedoklim piekrituši arī citi Abu Meri draugi un paziņas.

Linda savā Facebook profilā visai bieži publicē pašportretus, un tie visi izpelnās veselu lērumu komentāru un komplimentu - ļaudis joprojām nespēj noticēt, ka tik īsā laika periodā Abu Meri izdevies piedzīvot tik ļoti pozitīvas un ievērojamas pārvētības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!