Foto: Privātais arhīvs

Bijusī šova Okartes skatuve dalībniece un Playboy modele Lingita Lina Bopulu (attēlā), kuras tēvs dzīvo Kongo, aizvadītajā nedēļā sakravājusi koferus un devusies apciemot savus radiniekus Āfrikā. Meitene Latvijā plāno atgriezties tikai rudenī.

"Paldies, draugi, par jūsu daudzajām vēstulēm. Esmu Āfrikā, tāpēc mani nav iespējams sazvanīt - telefons neķer zonu. Internets manās mājās nav, elektrība pilsētā arī bieži pazūd, tiku pie WiFi uz pavisam īsu brīdi," savā sociālā tīkla Facebook profilā ziņo Lingita.

Meitene visiem sola uz vēstulēm atbildēt rudenī, kad atgriezīsies mājās, bet līdz tam Lingita cer kļūt stiprāka un vairs tik ļoti nepārdzīvot par dažādiem sīkumiem.

"Pašlaik norūdu raksturu, jo dzīve šeit nav viegla. Vispār tāda sajūta, ka es vairs nekad neraudāšu par sīkumiem," prāto meitene.

Vairāki Lingitas draugi novēlējuši meitenei veiksmi un sola viņu gaidīt mājās, savukārt pati Bopulu cer, ka Latvijā atgriezīsies ar jaunām domām un svaigu skatu uz dzīvi.

Meitene uz Āfriku devusies, lai satiktu savu tēvu, taču Lingita vairākkārt uzsvērusi, ka ir Latvijas patriote un šī valsts viņai ir ļoti mīļa, par spīti tam, ka viņai reizēm nākas saskarties ar sabiedrības neiecietīgo attieksmi.

"Esmu šeit dzimusi, es esmu latviete. Esmu mācījusies latviešu skolā, un latviešu valoda ir mana dzimtā valoda.

Bērnībā esmu gājusi latviešu folkloras kopā, dejojusi tautas dejas un par Latvijas vēsturi nereti zinu daudz vairāk nekā tie, kuri sevi uzskata par "īstajiem" šīs tautības pārstāvjiem," aizvadītajā gadā DELFI Izklaidei stāstīja Lingita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!