Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve plašu atpazīstamību guvusī Lingita Lina Bopulu (attēlā), kura pēc šova gan ar muzikālo daiļradi nav aizrāvusies, bet slavu nolēmusi kaldināt kā modele, aizvadītajā nedēļas nogalē atzīmējusi savu 20 gadu dzimšanas dienu.

Nedēļas nogale meitenei bija ļoti saspringta, jo viņai bija uzticēts gods pārstāvēt Latviju Rīgā notiekošajā pirmajā skaistumkonkursā Miss Top of the World. Lai gan 16 meiteņu konkurencē Lingitas starts nebija veiksmīgs, un skaistāko meiteņu sešiniekā viņai neizdevās iekļūt, tas neaizēnoja meitenes prieku par dalību sīvajā sacensībā.

Tāpat skaistumkonkursa organizēšanas un norises grafikā nebija aizmirsts par kādu meitenei svarīgu notikumu - svētdien, 8. decembrī, meitene atzīmēja savu 20 gadu jubileju, un jau kopš sestdienas vakara viņa saņēma daudz apsveikumus gan klātienē, gan, protams, sociālajos tīklos.

Jau vēstīts, ka konkursā Miss Top of the World triumfēja Ugandas pārstāve, bet latviešu daiļava Kristīne Viļuma, kura konkursā pārstāvēja Baltijas valstis, ieguva piekto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!