Foto: Privātais arhīvs

Šovā Okartes skatuve savulaik iepazītā modele Lingita Lina Bopulu (attēlā) pēdējā laikā no liekas uzmanības ir vairījusies un visus spēkus veltījusi mācībām, un šonedēļ viņa absolvējusi Latvijas Universitāti.

Meitene ar priecīgo ziņu arī dalījusies sociālajos tīklos un publicējusi bildīti ar bakalaura diplomu rokās, saņemot neskaitāmas "patīk" atzīmes un apsveikuma komentārus.

Augstskolā Lingita studēja baltu filoloģiju, un, savulaik skaidrojot šādu izvēli, meitene atzina, ka ļoti mīl Latviju, latviešu valodu, folkloru un kultūru, tādēļ nolēmusi to iepazīt labāk.

Tiesa, vēl pirms diviem gadiem Lingita kādā diskusijā norādīja, ka, neraugoties uz izvēlēto studiju virzienu, daudzi vēl joprojām neuztver viņu kā latvieti.

"Es varu dziedāt savos Dziesmu svētkos ik pēc četriem gadiem, studēt baltu filoloģiju un nokārtot latviešu valodas eksāmenu uz A līmeni, bet tomēr puse vai 30% no valsts mani neatzīs par latvieti. Tas ir mazliet skumji. Manuprāt, to ļoti iespaido manas ārienes faktors," diskusijā atklāti stāstīja Lingita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!