Foto: Edgars Getmančuks

Itin saulainu un priecīgu notikumu rudenīgajā un drūmajā sezonā piedzīvojusi Playboy modele Lingita Lina Bopulu (attēlā) – Latvijā paviesojies viņas tētis Lins, kurš pēdējo reizi šeit bija pirms 17 gadiem.

Ar šo priecīgo notikumu jauniete padalījusies savā Facebook profilā, publicējot bildi, kurā redzama kopā ar saviem vecākiem pie Latvijas Nacionālās operas strūklakas.

"Tad, kad es sāku dzīvot mierīgi, neiespringstot uz lietām, novērtējot visu, ko dzīve sniedz, sāk piepildīties mani lielākie sapņi. Pēc 17 gadu ilgas pauzes tētis bija iegriezies Latvijā," priecīgo notikumu pavēstījusi Lingita.

Playboy modelei ar savu tēti tikties sanāk visai reti - viņš dzīvo Āfrikā. Šī iemesla dēļ augusta sākumā Lingita devās uz Kongo, kur vairāk nekā mēnesi viesojās pie saviem radiem.

Toreiz meitene saviem sociālo tīklu sekotājiem ziņoja, ka dzīve Āfrikā nav viegla. Lingita pauda pārliecību, ka Kongo nodzīvotais laiks norūdīs viņas raksturu un modele vairs nekad mūžā neraudās par sīkumiem.

Kad septembrī meitene atgriezās atpakaļ Latvijā, viņa paziņoja, ka Āfrikā pavadītais periods patiesi mainījis viņas dzīvi. Brauciens bijis ļoti vērtīgs, un viņa guvusi milzīgu pieredzi, kā arī garīgi sevi pilnveidojusi, izlasot Valērija Siņeļņikova grāmatu Izproti savu slimību, kuru jauniete rekomendēja arī citiem.

Laiks, ko Lingita pavadīja Kongo, viņu tik ļoti aizkustināja, ka meitene pat iedziedāja un savam tētim veltīja šova Okartes skatuve bijušā dalībnieka Kristapa Pujāta radīto dziesmu Atnāc pie manis, kurai tika izveidots arī sirsnīgs videoklips.

Šķiet, zīmīgais dziesmas nosaukums - Atnāc pie manis - tiešām pamudinājis Lingitas tēti pēc 17 gadu pārtraukuma atkal iegriezties Latvijā un sagādāt pārsteigumu savai meitai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!