Foto: DELFI

Diētas ārste Lolita Neimane (attēlā) pēdējā laikā iecienījusi limfodrenāžas masāžas procedūras ar īpašu aparātu, kas tautā jau nodēvēts par "gludināšanu ar gludekli" un "vingrošanu sliņķiem". Neimane gan uzsver, ka par sliņķi viņu noteikti nevar dēvēt, jo vienlaicīgi ar "gludekļa procedūrām" diētas ārste seko noteiktam ēšanas plānam, cītīgi apmeklē sporta zāli un nūjo.

Daudziem nav palicis nemanīts fakts, ka sabiedrībā populārā persona kopš vasaras krietni zaudējusi svaru un ieguvusi lielisku formu. Salona "Figura Line" šonedēļ notikušajā pasākumā Neimane sarunā ar DELFI uzsvēra, ka šajā procesā nozīmīga loma bijusi arī limfodrenāžas masāžai.

"Esmu pārliecināta, ka svaru var zaudēt tikai ar to, ko tu ēd. Bet ir jārūpējas arī par asinsriti, par ādu un tās turgoru, sevišķi vecumā pēc 40 un 50 gadiem. 

Var jau rīvēties ar dvieli pēc Ziņģītes metodes, bet tam man pietrūka pacietības jau pēc nedēļas, bet var arī izmantot modernākas ierīces - piemēram, limfodrenāžu, ko es pati salīdzinātu ar tādu kā gludekli. Zemādas stāvoklis uzlabojas, celulīts iet mazumā un tiek izkustināta limfa," skaidro diētas ārste.

Neimane uzsver, ka svaru ir iespējams zaudēt, ja pie tā tiek apzināti strādāts. "Tagad, ieejot veikalā, man tiek piedāvāts 36. un 38. izmēra apģērbs, un tas ir ļoti patīkami!" atzīst dietoloģe un Latvijā arvien populārāko limfodrenāžas procedūru ar aparātu pati dēvē par "plastisko ķirurģiju bez skalpeļa".

Tomēr sabiedrības dāma uzsver, ka pats galvenais ir kustība - viņa apmeklē trenažieru zāli jau 15 gadu garumā, ir labā fiziskā formā un var "aizlikt kāju aiz galvas". Neimane regulāri nūjo un auto vietā izvēlas daudz staigāt ar kājām. Piemēram, nostaigāt attālumu no Pārdaugavas līdz Teikai viņai esot tīrais nieks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!