Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Simi ielejā, Losandželosas (ASV) ziemeļos, 22. decembrī kāda auto bagāžniekā tika atrasts sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Vēl noskaidrojās, ka mirusī ir Andžela Kukavski, kuras klientu lokā vairākas desmitgades bija ievērojami šovbiznesa pārstāvji, raksta medijs "Variety".

Zvaigžņu biznesa menedžere Andžela Kukavski (īstajā vārdā Andžela Kastro) tikusi sadurta līdz nāvei, pausts Losandželosas policijas paziņojumā. Policija aizturējusi arī iespējamo vainīgo – apcietināts sievietes draugs Džeisons Bārkers. Viņam paredzēts stāties tiesas priekšā nākamā gada 12. janvārī, kā arī noteikta trīs miljonu liela drošības nauda. Viņu tur aizdomās par slepkavību, jo policijas rīcībā ir informācija, ka Bārkers pārvedis noslepkavoto no vienas vietas uz citu 23. decembra rītā.

Andžela Kukovski bija 55 gadus veca šovbiznesa industrijā cienīta zvaigžņu menedžere. Viņa specializējās grāmatvedības un finanšu pārvaldības pakalpojumos izklaides jomas pārstāvjiem, mūziķiem un sportistiem. Kukovski klientu lokā ilgstoši bija reperis Tupaks, dziedātāja Nikija Mināža, kā arī viss Kardašjanu klans un Kanje Vests.

Mirusī bija piecu bērnu māte.

Kā raksta "Variety", pagaidām ir visai maz informācijas par notikušā nozieguma apstākļiem, taču tiek uzskatīts, ka 49 gadus vecais Bārkers bija sievietes tuvs draugs. Medicīniskajā ekspertīzē teikts, ka Kukovski nāves cēlonis bijuši sitieni ar asu priekšmetu galvā un kaklā, kā arī žņaugšana. Apcietinātajam šobrīd uzrādītas divas apsūdzības – tīšā slepkavībā un spīdzināšanā.

Kardašjanu klana ģimene internetā izplatījusi paziņojumu, kurā pausts: "Tu nebiji to pelnījusi. Tu biji visabākā, vienmēr par mums rūpējies. Mums viņas pietrūks, izsakām līdzjūtību viņas ģimenei."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!