Foto: Privātais arhīvs

Latvijas Televīzijas (LTV)raidījuma "Kultūras ziņas" žurnāliste un ētera seja Eva Johansone gaida otro atvasi, izceļ izdevums "Privātā Dzīve".

34 gadus vecā Eva Johansone ar mūziķi un mākslinieku Voldemāru Johansonu salaulājās Alpu kalnos pirms četriem gadiem, pārim ir dēls Orests, kurš oktobrī svinēs trīs gadu jubileju.

Nu Johansonu ģimene kļūs kuplāka, jo "ap sniega un sala laiku" pasaulē jānāk viņu otrajai atvasei. Par to Eva pavēstīja septembra sākumā "Instagram" platformā: "Ar fotogrāfiju no Rimini ziņojam, ka būs mazais putniņš."

Kā nesen rakstīja žurnāls "Ieva", Eva Johansone sava dēla Oresta fotogrāfijas sociālajos tīklos neizvieto, tādēļ daudziem varētu šķist, ka viņa visu laiku tikai strādā. Taču patiesībā Eva ir pilna laika mamma, jo dēlēns neiet bērnudārzā. "Es visu laiku esmu ar Orestu un tad, ja man ir televīzijas ēters, ieraksts vai kas cits, dēlu pieskata mans vīrs Voldemārs, mans tētis vai vīramāte Ilze," skaidroja Johasone.

Laulība ar šobrīd 41 gadu veco Voldemāru Evai ir otrā. Iepriekš viņa piecus gadus bija precējusies ar mūziķi, kulta grupas "Mazais princis" dalībnieku Jāni Strapcānu, šī laulība izjuka 2015. gada nogalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!