Foto: Privātais arhīvs

Šovasar krāšņām vizuālajām pārmaiņām ļāvusies divu meitu mamma, fitnesa entuziaste Madara Kiviča. Viņa kardināli mainījusi matu krāsu un no blondīnes pārtapusi par bruneti.

Pēdējā gada laikā Madaras dzīve teju apgriezusies ar kājām gaisā. Pērn ziemā tapa zināms, ka izjukusi viņas un mūziķa Andra Kiviča laulība un abu meitiņu Kimas un Keitijas tētis uzsācis attiecības ar Lieni Skulmi.

Tiesa, Madara pēc laulības izjukšanas apliecinājusi savu stipro raksturu un daudziem kļuvusi par piemēru, kā cienīgi škirties, nezaudējot godu un pašcieņu un neaplejot ar samazgām savu bijušo dzīvesbiedru.

Pēc šķiršanās Madara aktīvi turpina sportot, strādā, piekopj dažādus hobijus un to visu apvieno ar abu meitu audzināšanu, atrodot laiku arī tuvākiem un tālākiem izbraucieniem pa Latviju.

Daudzi novērojuši, ka Madara pēdējā laikā burtiski uzplaukusi, un arī viņas jaunais vizuālais tēls izpelnījies komplimentu birumu un labus vārdus.

"Tava matu krāsa ir tik atbilstoša tavas dzīves pārmaiņām! Tik stipra, tik spēcīga," Madarai atzinīgus vārdus veltījusi populārā dūla Katrīna Puriņa-Liberte.

View this post on Instagram

Nameday girl. 🎉 Thank you, @lindakilpe 🥰🎊🧚‍♀️ #nameday #gift #latviangirls

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on Aug 9, 2019 at 10:15am PDT

View this post on Instagram

Sunday.🖤

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on Aug 11, 2019 at 10:53am PDT

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on Aug 8, 2019 at 9:39am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!