Foto: Privātais ahīvs

Pēc laulības izjukšanas darba meklējumus uzsākusi mūziķa Andra Kiviča sieva Madara Kiviča. Viņa sociālajos tīklos publiskojusi sludinājumu, kurā piedāvā SOS auklītes pakalpojumus.

Darba sludinājumu publiskajā "Facebook" grupā "Mārupe info" Madara ievietojusi trešdien, 2. janvārī. 26 gadus vecā sieviete norādījusi, ka viņa ir jauna, dzīvespriecīga, atbildīga mamma, kurai ļoti patīk sportot un būt kustībā.

Tāpat arī Madara piebildusi, ka viņai ir auto un B kategorijas vadītāja apliecība, "tādēļ kopā pavadīto laiku dažādojam – pavadām parkos, izbraucienos, ziemā uz sniega kalniņiem". Sieviete arī piebildusi, ka gatavo veselīgas un kvalitatīvas maltītes.

"Piedāvāju SOS auklītes pakalpojumus (ja radīsies pareizais klikšķis un vajadzība, varēsim runāt arī par patstāvīgu ikdienas darbu). Man ir divas meitiņas (5g. un 6g.), ikdienā apmeklē bērnudārzu un slimo ļoti reti(pat, ja slimo – būs opcija, kur atstāt). Atrodamies Zolitūdē, iespējams pieskatīt arī mūsu mājās. Labprāt auklēšanu izskatītu Mārupē, Spices rajonā, Zolitūdē," vēstījusi Madara.

Sievietes sludinājums jau sasniedzis dzirdīgas ausis – ļaudis ar to padalījušies vairākus simtus reižu un komentāros taujājuši pēc sīkākas informācijas par darba samaksu un citām niansēm.

Jau vēstīts, ka decembra pirmajā pusē Andris Kivičs nāca klajā ar paziņojumu – viņa un Madaras laulībai pienācis gals. Vīrietis arī neslēpa, ka jau uzsācis jaunas attiecības un kopdzīvi ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi.

Lielā mīlestība starp Lieni un Andri bija uzplaukusi novembrī, un pēdējās nedēļās abi ne vienu reizi vien publiski viens otram atzinušies mīlestībā un viens otru dēvējuši par dvēseļu radiniekiem. Šonedēļ mīlas balodīši savas jūtas apliecināja, uztetovējot viens otra iniciāļus.

Madara pēc vīra publiskā paziņojuma intervijās pašmāju presei neslēpa, ka Andris līdz šim bijis tas, kurš ģimenē rūpējies par materiālo nodrošinājumu un iztiku, bet viņa bijusi pavarda sargātāja, rūpējusies par bērniem un mājas soli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!