Foto: Vida Press
Ārvalstu mediji nebeidz vien nopriecāties, par kādu sulīgu skaistuli turpina augt šobrīd 17 gadus vecā amerikāņu dziedātājas Madonnas meita Lurdesa Marija Čikone (attēlā).

Žurnālisti neskopojas ar komplimentiem par jaunās meitenes figūru un krūtīm, skaisto sejiņu, kurā nedaudz iezīmējas mammas vaibsti, kā arī par visai bravūrīgo raksturu.

Neko ievērības cienīgu gan Lurdesa nav paveikusi (ja neskaita apģērbu līnijas Material Girl dizaina izstrādāšanu 2010. gadā; protams, kopā ar mammu), taču par pastāvīgu un patstāvīgu dzeltenās preses varoni viņa noteikti ir kļuvusi.

Tagad paparaci Lurdesu nofotografējuši Kannās, kur viņa atpūšas kopā ar draugiem, kamēr Madonna gatavojas savas 56. dzimšanas dienas koncertiem (jubileju Madonna svinēs 16. augustā).

Pati Madonna Francijā ieradusies kopā ar savu jauno mīļāko - Timoru Stefensu, kurš ir trīs dekādes jaunāks par dziedātāju.

Tiesa, viņš vismaz ir nedaudz vecāks par diviem iepriekšējiem Madonnas mīļākajiem: Hesus Luss attiecību laikā bija 22 gadus vecs, bet Brahims Zaibats - 25 gadus vecs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!