Foto: Instagram.com/madonna/
Arvien vairāk sieviešu izvēlas pieturēties pie dabiskā skaistuma un ne tikai atsakās no dekoratīvās kosmētikas, bet arī skuvekļa lietošanas, ļaujot vaļu ķermeņa apmatojumam. Tādas, kas to atbalsta, ir arī slavenību vidū. Piemēram, popdziedātājas Madonnas skaistā meita Lurdesa.

Madonna ir aktīva feminisma ideju sludinātāja un aizstāve, un arī viņas meita Lurdesa, kurai šoruden apritēja 21, iet mammas pēdās, dažādos veidos protestējot pret sabiedrībā valdošajiem stereotipiem par to, kā sievietēm būtu jādzīvo.

Madonnas meita pirms kāda laika pārstāja skūt kājas un paduses un mudina arī citas sievietes atteikties no skuvekļa. Turklāt Lurdesa nekautrējas dabisko ķermeņa apmatojumu izrādīt publiski. Tiesa, viss liecina par to, ka neskūtas paduses daudzus ļoti satrauc.

Lurdesa un viņas slavenā mamma gadu mijā tapušas iemūžinātas foto, kurā labi redzams jaunās meitenes krāšņais padušu apmatojums, un "Instagram" tīklā publiskotā kadra komentāros ļaudis nebeidz vien strīdēties par to, vai tas ir pieņemami, ka sieviete neskuj dabisko ķermeņa apmatojumu un izrāda to publiski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!