Foto: Privātais arhīvs

Latviešu dzejniece un šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas zvaigzne Magone Burka jau gandrīz gadu dzīvo Anglijā. Izrāvusies no bijušā mīlnieka Venta Vītola tirānijas, divu dēlu mamma tikusi pie varen izskatīga līgavaiņa (jaunā ģimene attēlā).

Šova zvaigznes dzīves gaitas Anglijā visu laiku bijušas noslēpumiem apvītas. Bijušais kavalieris Ventis medijiem izpļāpājās, ka sieviete ārzemēs saderinājusies, bet pati dzejniece ik pa brīdim parādīja pa kādai bildei no jaunās dzīves.

Aprīlim iestājoties, Magone beidzot palutinājusi fanus ar vairākiem foto albumiem, kuros ļauj ielūkoties, kā iekārtojusies ārzemēs.

Magone atklājusi, ka ārzemēs uztur draudzīgu kontaktu un regulāri satiekas ar vecākā dēla Roberta tēvu, palepojusies ar to, ka zēns Anglijā uzsācis skolas gaitas, atrādījusies darba formā, publicējusi bildes no atpūtas brīžiem boulinga zālē un smalkās ballītēs.

No vīriešiem daudz cietusī skaistule parādījusi, ka beidzot izveidojusi īstu ģimeni, pie attēliem uzsverot, ka visas aktivitātes bauda četratā – ar dēliem un jauno līgavaini. Magone beidzot faniem ļāvusi ieraudzīt arī vīrieti, ar kuru jau šovasar gatavojas precēties.

Bildē ar parakstu "mūsu jaukā un mīļā ģimenīte" redzama pati dzejniece ar saviem diviem dēliem un kādu tumsnēju kungu. Šovu zvaigzne atklājusi, ka arī viņas sirdī iestājies īsts pavasaris un padalījusies ar bildēm, kurās kopā ar jauno draugu apmeklē kāzām veltītu izstādi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!