Foto: Privātais arhīvs
Ilgstoši cietušai no vīriešu pāri darījumiem, skaistajai Latvijas realitātes šovu zvaigznei un dzejniecei Magonei Burkai šis gads noslēgsies uz pozitīvas nots. Magones dzīve Lielbritānijā jau tiktāl nostabilizējusies, ka simpātiskā sieviete atkal sevi redz kāzu kleitā.

Tas, ka Lielbritānijā Magones trauksmainā dzīve beidzot sāk ritēt mierīgākā gultnē, bija nojaušams jau septembrī. Dzejniece, kura dzīvi ārzemēs uzsāka vasaras vidū, rudens sākumā saviem atbalstītājiem atrādīja bildi, kurā redzama ģimeniskā ikdienas ainā kopā ar abiem dēliem un kādu noslēpumainu vīrieti.

Toreiz tauta mocījās minējumos par to, kas tad ir noslēpumainais vīrietis pie Magones sāniem. Kamēr daļa šovu zvaigznes fanu priecājās, ka simpātiskā sieviete beidzot atradusi laimi mīlestībā, skeptiķi burkšķēja, ka noslēpumainais puisis visdrīzāk ir dzejnieces vecākā dēla Roberta tēvs, kurš ciemojas pie savas atvases.

To, ka lieta, iespējams, ir nopietnāka, nekā dažiem šķiet, Magone apliecinājusi ar jaunu attēlu, ko dāvā saviem faniem sociālajos tīklos. Kā jau dzejniece, viņa bildē iekļāvusi divdomīgu vēstījumu. Tajā redzams kāda kāzu salona skatlogs, kurā spoguļojas Magone.

Spoguļattēlā latviešu dzejniece un šovu zvaigzne it kā piemēra balto līgavas kleitu, kas izlikta skatlogā. Zinot, ka Magone nekad neko nepublicē tāpat vien, un atceroties, ka skaistule jau pirms vairāk kā diviem gadiem nebaidījās publiski atklāt to, ka viņas dzīves sapnis ir kāzas, skaidrs, ka bilde satur kādu dziļāku vēstījumu.

Magones fani jau aiztur elpu gaidās, cerot, ka simpātiskās divu dēlu mammas privātā dzīve pēc ilgiem ciešanu mēnešiem beidzot būs sakārtojusies. Tas būtu īsts Magones triumfs pār viņas bijušo Venti Vītolu, jo apliecinātu - Venta pareģojumi, ka sieviete ar diviem bērniem nevienam nebūs vajadzīga, bijuši vien tukšas pļāpas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!