Foto: DELFI

Jūnija sākumā priecīgu notikumu piedzīvojusi šovā Saimnieks meklē sievu iepazītā Magone Burka (attēlā) – viņa laidusi pasaulē otru dēliņu.

Mazulis pasaulē nācis jau aizvadītajā nedēļā slimnīcā Liepājā, bet ne jaundzimušā svaru un garumu, ne to, kādu vārdiņu mazulim nolemts dot, Magone pagaidām plašākai sabiedrībai atklāt nevēlas.

Jau vēstīts, ka Magone audzina piecus gadus veco dēliņu Robertu, bet savu otro atvasi viņa ieņēma šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas laikā - tur saimniece iepazinās ar brašo guļbūvju celtnieku Venti Vītolu, un starp abiem uzplaiksnīja spēcīga kaisle.

Lai gan Ventis pat paguva bildināt Magoni un viņa pēc šova noslēguma kopā ar dēlu pārcēlās uz dzīvi pie brašuļa, ilgs mūžs abu attiecībām nebija lemts - abu raksturu atšķirības un biežās nesaskaņas ikdienu pārvērta par īstām mocībām un beigu beigās abus izšķīra.

Decembrī, kad televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodota šova pēdējā sērija, tapa zināms, ka Magone ar bērnu zem sirds nolēmusi doties uz Angliju - tur viņa ne tikai strādāja, bet arī paguva vietējos latviešus iepriecināt ar savu dzejoļu lasījumu.

Lai gan tika lēsts, ka pabalstu dēļ Magone varētu izvēlēties savu otru atvasi laist pasaulē Londonā, viņa šajā pavasarī atgriezās dzimtenē. Tiesa, iepriekš izskanējis, ka pēc dzemdībām un mazuļa kristībām, kas plānotas 40 dienas vēlāk, viņa ar abiem dēliem atgriezīsies Anglijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!