Foto: Privātais arhīvs/DELFI

Kad 2013. gadā Magone Burka piedalījās šovā "Saimnieks meklē sievu", sieviete neslēpa – viņa vēlas apprecēties. Liktenis bija lēmis, ka līdz lielajai dienai Magonei vēl jāpaciešas, bet tagad tas ir noticis – populārā latviešu televīzijas zvaizgni kļuvusi par precētu sievu.

Piektdien, 20. oktobrī, Magone Londonā Kensingtonas pareizticīgo baznīcā teikusi jāvārdu lietuvietim Žanam Šutovam. Pirms tam savienība reģistrēta dzimtsarakstu nodaļā, un pēc kāzām sieva pieņēmusi vīra uzvārdu, kļūstot par Šutovieni, vēsta portāls "Skaties".

Magones dzīves ceļš nav bijis no vieglajiem. Latvija šo stipro sievieti iepazina 2012. gada rudenī, kad tolaik 31 gadu vecā sieviete nolūkoja 22 gadus jauno dabas bērnu Kasparu Vaikuli un pieteicās cīņai par viņa sirdi šovā "Saimnieks meklē sievu".

Ar Kasparu tā arī nekas neizdevās, taču šova laikā vientuļajai mammai izdevās aizkustināt skatītājus ar savu skaudro dzīvesstāstu – Magone ar mazo dēliņu tolaik plēsās par izdzīvošanu vecā būdiņā Latvijas laukos, kur "aukstākās ziemās sniegs pie virtuves durvīm pat neatkūst, un grīdas temperatūra turas ap nulli".

Šovu veidotāji bija sadzirdējuši vientuļās sievietes sāpju kliedzienu – viņai drīz tika piedāvāts izmēģināt laimi spēlē "Precamies!?!", bet arī tur neizdevās atrast vīru. Paziņojusi, ka grib apprecēties un vēl vienu bērniņu, drosmīgā jaunā dāma nākamā gada rudenī atkal māja skatītājiem no šova "Saimnieks meklē sievu", šoreiz jau pati saimnieces lomā.

Pie cerētā bērniņa viņai šova ietvaros tiešām izdevās tikt, taču apprecēties gan ne. Attiecības ar mīlas spēlē izvēlēto Venti Vītolu izvērtās par postošu cīņu vairāku gadu garumā. 2015. gada pavasarī Magone izlēma tām uz visiem laikiem pielikt punktu, bet publiska attiecību skaidrošana turpinājās vēl ilgi.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju.Tieši ārzemēs sievietei izdevās atrast sen gaidīto mieru un mīlestību – lai gan pirms tam bija virmojušas runas par dažādiem vīriešiem, ar ko Magone it kā gatavojas precēties, tagad ir skaidrs, ka viņas īstais un vienīgais ir lietuvietis Žans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!