Šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītā Magone Burka 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. Pērn rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss, un sieviete šobrīd atkal ir gaidībās. Pēc kāzām latviete pārgāja vīra uzvārdā, tomēr publiskajā telpā viņu joprojām dēvē par Burku, tāpēc Magone vērusies pie sabiedrības ar aicinājumu viņu turpmāk saukt par Magoni Šutovieni.

Jau vēstīts, ka gaidībās esošā Magone kopā ar vīru un saviem trim bērniem šoruden atgriezusies atpakaļ dzimtenē. Viņas ģimenes priekiem un bēdām darbadienu vakaros iespējams sekot līdzi kanāla "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra".

Tiesa, Latvijā ģimenei nesokas tā, kā bija ieplānots. Samilzis konflikts ar Magones māti, kura meitas ģimeni draud atstāt bez pajumtes.

Nesaskaņu un likstu dēļ Magones vārds bieži izskan ziņu virsrakstos, un sievietei nav patīkami, ka viņu joprojām publiski dēvē par Burku.

"Burkas kā tādas nav. Tagad ir Šutoviene," tā Magone. "Cilvēki mani ir pazemojuši ne vienu vien reizi. Tas ir viens. Otrkārt, tas nav mans uzvārds šobrīd, jo es esmu laulībā. Treškārt – Burka nav mans īstais uzvārds. Tas vispār man ir uzspiests, kuru es visu mūžu nezināju un atklāju tikai nejauši," savu lūgumu pamatojusi un ģimenes peripetijas iezīmējusi Magone.

Tāpat arī viņa paskaidroja, ka arī juridiski ir Šutoviene, tāpēc lūdz sevi turpmāk dēvēt tikai šādā uzvārdā. "Tas (Burkas uzvārds) jau man liekas ir aizgājis tādā kā tautas žargonā, kā lamuvārdā, iesaukā, palamā. Un es to negribu. Tomēr man bērni aug, laiks mainās, un arī es pati mainos," sacījusi Magone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!