Pašmāju iepazīšanās šovu zvaigzne Magone Šutoviene (agrāk – Magone Burka) pēc vairākiem darba gadiem Anglijā šoruden kopā ar savu vīru, lietuvieti Žanu un trīs bērniem atgriezusies dzimtenē un šobrīd ir ceturtās atvases gaidībās. Ģimene vēlas saimniekot Latvijā, un kuplā saime nu sev iegādājusies jaunu īpašumu.

Jau vēstīts, ka Magones gaitām iespējams sekot līdzi kanāla "STV Pirmā!" veidotajā šovā "Slavenības. Bez Filtra". Līdz šim ģimenei nācies saskarties ar dažādiem pārbaudījumiem. Viens no tiem – Magones mamma, lai gan iepriekš meitai piesolīja māju, nu ir pārdomājusi, tāpēc meita nolēmusi meklēt jaunu mitekli.

Magone sākusi kārtot nepieciešamo dokumentāciju īpašuma iegādei Gulbenes pusē un jau novembrī kopā ar ģimeni gatavojas teikt ardievas mātes mājai un pārvākties uz pavisam citu Latvijas malu.

Turklāt līdz ar jauno mājvietu Magone savā īpašumā iegūs arī kaziņu, kuru mājas iepriekšējā saimniece vēlīgi jaunajai ģimenei atdāvinājusi, solot arī iemācīt šovu zvaigzni to aprūpēt un izslaukt.

"Viss ir izdarīts, viss ir noformēts un visi maksājumi veikti un tagad atliek tik nostiprināt Zemes grāmatu," prieku par iespēju saimniekot savā īpašumā neslēpj Magone.

Jau vēstīts, ka Magone 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. Pērn rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss.

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Atgādinām, ka viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žans. Arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!