Pašmāju attiecību šovos iepazītā Magone Šutoviene (agrāk – Magone Burka) nolēmusi vērsties policijā pret bijušo draugu un dēliņa Raimonda Saulgaiša tēvu Venti Vītolu, ar kuru viņa savulaik iepazinās TV projektā "Saimnieks meklē sievu".

Jau vēstīts, ka Magone šobrīd ir ceturtās atvases gaidībās. Nesen viņa kopā ar vīru, lietuvieti Žanu un trim bērniem pēc vairākiem darba gadiem Anglijā atgriezās atpakaļ Latvijā un iegādājās māju Gulbenes pusē. Tam, kā ģimenei šeit sokas, var sekot līdzi kanāla "STV Pirmā!" veidotajā realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra".

Tie, kuri seko līdzi notikumiem Magones dzīvē, noteikti zina, ka attiecības ar bijušo draugu un saimniekšovā ieņemtā dēliņa tēvu Venti līdz galam nav atrisinātas. Bijušais partneris uzstājīgi turpina jaukties Magones dzīvē . Abus vieno ne tikai rūpes par kopīgo atvasi, bet arī pagātnes pāridarījumi un aizvainojumi, kas ik pa laikam tiek celti gaismā kādā no šova sērijām.

Magone ir pārliecināta – tas, ka nodarījums veikts pagātnē, neatbrīvo vainīgo no atbildības, tāpēc otrdienas, 10. decembra, sērijā viņa būs nobriedusi konkrētai rīcībai un dosies uz policiju, kur ierosinās vairākas lietas pret savu bijušo. Magone Venti vaino gan psiholoģiskā, emocionālā un seksuālā vardarbībā, kas pret viņu īstenota laikā, kad abi kopīgi dzīvojuši Kandavā, gan arī draudiem pavērst ieroci un publiskiem apmelojumiem.

"Nevienam Latvijā un arī ārpus tās robežām nebūs noslēpums, ka man ir feinā slava uztaisīta medijos un saziņas līdzekļos. Tā kā es neredzēju labāka varianta, kā iet pie tiesībsargiem un atrisināt šo lietu. Jo ir tiešām par tālu aizgājis, un pārāk ilgi tas notiek. Es ar vīru apspriedos un mēs pieņēmām lēmumu vērsties policijā ar iesniegumiem par tiem nodarījumiem, kas pret manu ģimeni un mani personīgi ir vērsti," savu lēmumu pamato Magone.

Jau vēstīts, ka Magone 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. Pērn rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss.

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Atgādinām, ka viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žans. Arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!