Foto: DELFI

Daudziem televīzijas skatītājiem vēl aizvien atmiņā spilgti saglabājušies TV3 iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas varoņi, no kuriem, protams, vislielāko uzmanību izpelnījās šova vienīgā saimniecīte Magone Burka un viņas precinieki.

Pēc Magones rokas un sirds kāroja daudzi, bet viņa uz savu sētu bija izvēlējusies aicināt trīs brašuļus. Jau vēstīts, ka Nikolajs ātri vien saprata, ka viņam ar Burku nav kopīgs ceļš ejams, bet abi saimniecībā palikušie - romantiskais Rasmuss Vaicis (attēlā) un brašais Ventis Vītols - godam cīnījās par iespēju mūžu nodzīvot kopā ar šo sievieti.

Fināla izvēlē Magone priekšroku deva Ventim, bet Rasmuss, kurš saimnieces sirdi bija mēģinājis iekarot pat ar dzeju, par šādu notikumu pavērsienu ilgi nebēdāja - pēc šova beigām viņš sarunā ar DELFI Izklaidi atzina, ka viss noticis uz labu.

Pateicoties dalībai šovā, viņam sācies romantisks sakars ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi - iesākumā abi sarakstījušies, tad satikušies, bet attiecību turpināšanu apgrūtina sievietes lēmums Latviju pamest un doties peļņā uz ārzemēm.

"Teiksim tā, ka tas ir tikai sākums. To laiks rādīs, kā man izvērsīsies tagadējās attiecības. Tas ir tikai sākuma posms.

Sākām sarakstīties, pēc tā jau satikāmies, bet, tā kā viņa brauc uz ārzemēm uz nenoteiktu laiku, gluži jau par attiecībām to nosaukt vēl nevar. Vairāk jau kā pieķeršanās, bet to jau laiks rādīs," stāsta Rasmuss.

Arī pats Rasmuss uz jautājumu, vai neapsver domu doties prom no dzimtenes, neslēpj - lai nodrošinātu sev cilvēka cienīgu dzīvi šāda ideja tiek apdomāta, un viņš ir visnotaļ drošs, ka jau drīz vien nāksies pieņemt smago lēmumu.

"Ir doma laist uz ārzemēm, jo jūtu, ka es, šeit strādājot, nespēšu sev uzlabot dzīvi," atzīst galdnieks Rasmuss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!