Foto: DELFI Aculiecinieks

Jau daudzus gadus kanāla TV3 skatītājus pēc ikvakara ziņām par nākamajā dienā gaidāmajiem laika apstākļiem informē televīzijas un radio personība Maija Rozīte-Krištopane, kura ir ne tikai viena no atpazīstamākajām, bet arī modīgākajām pašmāju laika ziņu diktorēm.

Maija nenoliedzami ir viena no pamanāmākajām Latvijas TV zvaigznēm, un bieži vien ievērību pašmāju presē izpelnās tas, ko viņa uzvilkusi mugurā. Tā, piemēram, savulaik televīzijas skatītājus satrauca iespaidīgs polārlapsas kažociņš, kas Maijai bija ap kaklu šova "Koru kari" trešās sezonas atklāšanas raidījumā.

Skatītāji noteikti būs ievērojuši, ka ne tikai saviesīgos pasākumos un svinīgās raidījumu atklāšanās, bet arī TV ēterā, stāstot par laika apstākļiem, Maija allaž ir piedomājusi pie sava stila un priecē ar elegantiem, pārdomātiem tērpiem, kas izceļ viņas sievišķību.

Savukārt ceturtdienas, 27. septembra, vakarā Maija par gaidāmo laiku stāstījusi sev pavisam neierastā tēlā – viņa bija ģērbusies sportiska stila biksēs, baltā krekliņā un džinsa auduma korsetes stila vestē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!