Foto: DELFI

Otrdien, 1. aprīlī, ar burziņu Spīķeru koncertzālē sākās ikgadējā pavasara modes nedēļa. Atklāšanas pasākumā bija sastopami lielākā daļa pašmāju modes un stila ekspertu, bet īpašu uzmanību izpelnījās žurnāliste un dažādu TV raidījumu vadītāja Maija Silova (attēlā).

Pēdējā laikā Silova nav bieža dažādu publisku pasākumu viešņa - viņa rūpīgi izvēlas, ko no plašā galvaspilsētā notiekošo burziņu klāsta apmeklēt, tomēr Rīgas modes nedēļas pievilcīgā gaišmate parasti garām nelaiž.

Otrdienas vakarā viņa ieradās arī Spīķeru koncertzālē, lai kopā ar pasākuma organizatoriem atzīmētu Riga Fashion Week norises 20. jubileju, un kļuva par vienu no šī vakara zvaigznēm - pasākumam Silova bija izvēlējusies tērpu ar kārdinošu krūšu daļas izgriezumu, kas skatieniem neatsedza vairāk, kā būtu nepieciešams.

Jau vēstīts, ka Rīgas modes nedēļa notiks līdz 5. aprīlim, un šo dienu laikā rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja baudīt pašmāju populārāko zīmolu jauno kolekciju skates, kā arī apmeklēt modīgas ballītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!