Foto: DELFI

Populārā dažādu televīzijas projektu vadītāja, stila eksperte un dzejniece Maija Silova pēdējā gada laikā sabiedriskus pasākumus apmeklēja kopā ar miljonāru Raimondu Elksni (abi attēlā), bet tagad pievilcīgā gaišmate sabiedrībā iziet viena.

Kā vēsta žurnāls Kas Jauns, Silovas un Elkšņa attiecības izjukušas - TV "seja" izdevumam apstiprinājusi, ka jau vairākus mēnešus viņa un uzņēmējs vairs nav kopā.

Pirmo reizi plašākai sabiedrībai par Silovas un par viņu 24 gadus vecākā vīrieša attiecībām tapa zināms pērnā gada rudenī, kad Elksnis bija ieradies sumināt savu mīļoto sievieti viņas dzejoļu krājuma prezentācijā.

Stila eksperte intervijās vienmēr uzsvērusi, ka viņai ir svarīgi, lai blakus būtu īsts džentelmenis, un Elksnim ilgu laiku bija izdevies šīs cerības attaisnot.

Tiesa, Silova, kura par savu privāto dzīvi nekad nav daudz stāstījusi, par šķiršanos neskumst un ar degsmi gatavojas savam jaunajam projektam - decembrī kanālā TV3+ startēs jauns pārvērtību šovs Новая Я, kurā Maija kopā ar dizaineri Aleksandru Pavlovu palīdzēs sievietēm atrast jaunu tēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!