Foto: LETA

TV dīva Maija Silova (attēlā) starptautiskajā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis 2010 strādāja no agra rīta līdz vēlam vakaram, tāpēc smalkajās ballītes, kas norisinājās Jūrmalas elitārajos restorānos La Riva un 36. Līnija, viņa neieradās.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Silova stāsta, ka uz ballītēm lustēties ar Krievijas šovbiznesa zvaignzēm nav gājusi vien tāpēc, lai normāli varētu izgulēties un nākamajā dienā atkal labi izsksatītos TV ekrānā, veidojot konkursa dienasgrāmatu, kas tika rādīta LNT interaktīvajā raidījumā Tautas balss, kā arī TV5 kanālā.

Silova, kura vienmēr rūpīgi piedomā pie sava ģērbšanās stila, arī Jaunajā vilnī tērpās modīgi, ievērojot jaunākās modes tendences.

Uz jautājumu, vai skaistums prasa upurus, Silova, kura svelmainā dienā uz konkursu bija ieradusies zābakos, atbild: "Nē, man karstāk ir ar žaketi, nekā ar garajiem zābakiem. Piemēram, Itālijā sievietes ļoti bieži staigā īsās klietiņās un garos zābakos. Garie zābaki ir tas pats, kas bikses ar kurpēm. Tikai šoreiz tie ir zābaki ar gaisīgu kleitiņu - tas viss kompensējas. Man drīzāk ir karsti no darba ritma un dinamikas, kas ir jāpagūst un jāpaspēj izdarīt, nevis no apģērba," stāsta Silova.

Vaicājot, kur Maija rod nereģiju, lai izturētu straujo darba tempu, viņa atzīst, ka tā ir tikai un vienīgi disciplīna. "Nekādu tusiņu, neeju ne uz vienu afterpārtiju. Lai arī gulēt eju tikai trijos naktī un agri ceļos, bet neatļaujos nekādas izklaides, alkoholu, pat vīnu un šampanieti nedzeru, līdz ar to tas palīdz un ir labākais veids, kā sevi uzturēt formā.

Lietoju arī zivju eļļu, ko man ieteica kapsulās dzert Ukrainas producents, ar kuru jau vairākus gadus satiekamies tieši konkursa Jaunais vilnis laikā Jūrmalā. Viņš saka, ka Jaunajā vilnī turas uz zivju eļļas kapsulām. Nu, tad arī es nolēmu izmēģināt. Negribu sev teikt komplimentu, bet jau kuro dienu strādāju nonstopā bez pārtraukuma un jūtos labi," savu skaistuma noslēpumu atklāj Silova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!