Foto: Publicitātes foto

Dažādu aktuālo televīzijas raidījumu vadītāja Maija Silova (attēlā) sniegusi saturīgu interviju veselīgā dzīvesveida žurnāla Shape aprīļa numuram, kurā dalījusies ar vairākām interesantām atziņām no savas pieredzes. To starpā arī novērojums – Maija pamanījusi, ka apsēstība ar fitnesu biedējoši ietekmē cilvēku attiecības.

"Kopš sevi atceros, vienmēr vairāk esmu bijusi orientēta uz mentālām lietām, sports nav mana reliģija. Dažiem tas kļuvis par nodarbi, kas uzlikta uz pjedestāla, to lieliski var just un redzēt sociālajos tīklos.

Tas viss ir labi, ja vien nerodas jauna problēma - modernajā pasaulē laika kļūst arvien mazāk, un, ja cilvēks fanātiski izvēlas darīt kaut ko, kas nav viņa profesija, piemēram, 80 - 90 % brīvā laika pavadīt sporta zālē, tad kā un kad lai cilvēki veido savstarpējās attiecības?

Viens pie stangas sporta zālē, otrs māj un sauc no skriešanas celiņa? Kā un, galvenais, kad šiem cilvēkiem komunicēt?" Intervijā žurnālam Shape savu nedaudz baiso novērojumu atklājusi Maija.

Viņa novērojusi baisu paradoksu, ko radījis fitnesa trakums - tā vietā, lai ļaudis tuvotos viens otram un kļūtu mīļāki, cilvēki attālinās viens no otra, jo ir pārņemti ar mītiem par labu izskatu.

"Sportam jābūt tikai kā veselīga dzīvesveida formulai, nevis jātiecas uz, piemēram, profesionālu kultūrismu, protams, ja tā nav tava profesija. Mani sporta zāles pagaidām nevilina, jo daudz laika aizņem tieši papildu komunikācija," savu izvēli atklājusi šovu vadītāja.

Viņa padalījusies pieredzē, ka pašai pietiek ar garām pastaigām un pamīšanos uz divriteņa, lai uzturētu ķermeni tonusā un sakārtotu domas.

"Fiziskās aktivitātes man ir interesantas tikai tik daudz, kamēr tās mani nenogurdina un nesāk aizņemt pārāk lielu daļu dzīves," atklājusi Maija. Viņa pastāstījusi, ka pati dažkārt sev uzdod jautājumu: kur visā virpulī ir palicis vārds mīlestība?

Simpātiskā meitene iedvesmo neslēpties trenežieru zālē vai vēl kaut kur, mēģinot it kā padarīt sevi labāku, bet gan komunicēt vienam ar otru. Pretējā gadījumā, kā intervijā saka Maija, "dzīve tā arī paies, un mēs nekad nesatiksimies".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!