Foto: F64

TV raidījumu vadītāja un modes lietpratēja Maija Silova jau otro gadu pēc kārtas veidos starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis dienasgrāmatas. Taču pavasaris Silovai sācies arī ar jaunu raidījumu Stila policija, ko jau tuvākajā laikā varēs vērot LNT.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Maija Silova stāsta, ka veidot Jaunā viļņa dienasgrāmatas viņai tiek oficiāli pasūtītas no Maskavas. „Konkursa organizatori ir gatavi sadarboties. Piemēram, mūsu pagājušā gada konkursā veidotās dienasgrāmatas tika rādītas 23 valstīs," stāsta Silova un piebilst, ka veidot dienasgrāmatas viņai ir liels profesionāls izaicinājums. „Darba apjomi ir lieli, bet tas ir forši, ka varu darīt darbu, kas mani aizrauj," atklāj Silova.

Vaicājot, kas no starptautiskā jauno izpildītāju konkursa iespējamajiem Latvijas pretendentiem ir Silovas favorīts, viņa smaidot atzīst, ka visi ir vienlīdz mīļi. „Pat šajā ne tik vieglajā laikā mūsu mūziķi ir spējuši sagatavot savus numurus un tik veiksmīgi uzstāties. Viņu dzīves spars un mērķtiecība ir pats svarīgākais," pārliecināta raidījumu vadītāja.

Pērnā gada Vilnī Silova izcēlās ar košiem un stilīgiem apģērbiem. Arī šogad TV raidījumu vadītāja plāno pārsteigt. „Ir tērpi, kurus es pati modelēju, skicēju un tad pasūtu ateljē pie dizainera. Iegādājos arī noteiktu zīmolu apģērbus, kas man iepatikušies. Šogad, iespējams, tas būs citā stilā, un pat imidžs man var mainīties. Tas īsti vēl nav zināms, bet vadītāja veidols viennozīmīgi ir šova elements, kas ir būtisks" tā Silova.

Taču zeltaini mirdzošā matu krāsa Silovai paliks nemainīga. „Es esmu uzticīga blondajai matu krāsai, kas manā skatījumā asociējas ar kaut ko gaišu un skaidru, un tā man ir sirdij tuva," skaidro Silova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!