Foto: Privātais arhīvs
Mēdz sacīt, ka aiz katra ievērojama vīrieša stāv spēcīga sieviete, un Latvijas labākā boksera Maira Brieža gadījumā tā ir viņa sieva Jūlija, ar kuru viņš ir kopā jau desmit gadus un audzina trīs kopīgus dēlus, no kuriem jaunākais pasaulē nāca aizvadītā gada izskaņā.

Briedis savu privāto dzīvi vienmēr rūpīgi sargājis no žurnālistiem un ziņkārīgās sabiedrības, un arī viņa sieva nekad nav rāvusies pēc publicitātes. Žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā izlasāma Jūlijas pirmā intervija pašmāju presei, kurā viņa arī atklājusi, kā uzplaukušas simpātijas starp viņu un Mairi.

"Mēs satikāmies sociālajos tīklos. Man bija 20 gadu, arī viņš jauns puika – 22 gadi. Ieraudzīju Maira fotogrāfiju, tā bija izlaiduma bilde – puisis melnā kreklā ar diplomu rokās un žilbinoši baltu Holivudas smaidu. Apskatījos viņa profilu, un viss. Tad viņš man uzrakstīja, satikāmies, un esam kopā jau desmit gadu. Tolaik jau viņš bija parasts puisis, nevis tas Mairis Briedis, kas tagad," intervijā pastāstījusi Jūlija.

Mairis nav uzvedies kā skaistulis, kas sevi grib parādīt visai pasaulei. Viņš bijis ļoti sirsnīgs, kautrīgs, mīļš un labsirdīgs. Jūliju ļoti pārsteidzis tas, cik Mairis bijis pieaudzis. Viņa agrāk nebija satikusi puisi, kurš tik ļoti domātu par ģimeni un nopietnām lietām.

"(..) Uzreiz sapratām, ka patīkam viens otram. Divas nedēļas pēc iepazīšanās viņš mani iepazīstināja ar savu tēvu. Ienācām, un Mairis teica: iepazīsties, šī meitene būs mana sieva. Domāju, ka tas ir joks, pasmējos. Maira tēvs paskatījās uz mani un teica: ar šīm melnajām acīm jābūt uzmanīgam! Jau pāris mēnešus pēc iepazīšanās Mairis visus draugus aicināja uz mūsu kāzām. Atkal domāju – joks. Bet viss izrādījās patiesība. Apprecējāmies, kad nebija pat pagājis gads pēc mūsu satikšanās," atmiņās gremdējusies Jūlija.

Kad Jūlija iepazinās ar savu nākamo vīru, Mairis jau bija tēvs dvīņu puikām no viņa iepriekšējām attiecībām. Viņš šo faktu Jūlijai atklājis otrajā randiņā, un, lai gan pirmajā brīdī bijis samulsums, viņa ļoti novērtējusi jaunā vīrieša atklātību.

"(..) Atzīšos, sākumā sajutu sevī dīvainu greizsirdību pret Maira puikām, bet, kad viņus satiku un iepazināmies, viss mainījās. Forši puikas, daļa no mana vīra, kāpēc gan lai es to nepieņemtu? Katru gadu Maira lielie dēli atbrauc no Anglijas un mēnesi dzīvo pie mums Latvijā. Pagājušajā vasarā man bija četri bērni, šogad – jau pieci Parasti ņemu palīgā aukli, bet, kad Mairim ir laiks, arī viņš ir klāt," piebildusi Jūlija.

Motopeles👽 motomice#bike #summer #love

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on May 19, 2017 at 4:46am PDT

#snow #repost #friday

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on Nov 4, 2016 at 12:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!