Intervijā "Delfi TV ar Jāni Domburu" pasaulslavenais Latvijas bokseris Mairis Briedis atklāja, cik svarīga viņa dzīvē ir ticība Dievam. Viņš Dievam arī "izlūdzies" savu sievu Jūliju.

Sarunā ar Jāni Domburu izcilais sportists akcentēja, ka jau no bērna kājas mācījies tēvreizi, un Dievs viņam stāvējis klāt ne tikai sportiskajos sasniegumos un personības izaugsmē, bet arī palīdzējis ar laimīgo lozi, proti, sievu un viņa trīs dēlu māti Jūliju, kuru viņš bildināja pērnā gada vasarā pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijas pusfinālā "Arēnā Rīga" tūkstošiem cilvēku acu priekšā.

Publisks bildinājums bija skaists žests, bet abi ir kopā jau senāk. Mairis savu Jūliju "satika" internetā, savulaik populārajā vietnē One.lv. Viena no viņa lūgšanām Dievam bijusi "es gribu atrast savu mīļoto sievieti, savu sievu..."

"Ik pa laikam man bija tāda tā kā vientulība... Tusiņi, tusiņi, bet gribējās kaut ko tuvu," viņš teic "Delfi TV" studijā. Jūlija apskatījusi viņa foto, kurā Briedis bija redzams uzvalkā un ar Dzelzceļnieku skolas diplomu rokās, un abi virtuāli "saskatījušies" – Briedis savai nākamajai sievai uzrakstījis vēstulīti. "Kā mēs satikāmies, tā kopš tā brīža dzīvojam kopā," atceras sportists. Briedis savai sievai Jūlijai pauž lielu pateicību, sakot, ka viņa darījusi ļoti daudz Maira labā, tostarp arī motivējot brīžos, kad bokserim uznāk pagurums turpināt iesākto.

Mairis Briedis ir piecu dēlu tēvs. No pirmajām attiecībām viņam ir dvīņi Ričards un Daniels, un laulībā ar Jūliju pasaulē nākuši Rafaels, Brendans un Gabriels.

Pilnu ierakstu ar Mairi Briedi skaties šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!