Foto: Privātais arhīvs

Jau piektdienas, 12. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē ar performanci savas daiļrades cienītājus priecēs populārais Krievijas humorists un dziedātājs Maksims Galkins, un šī īpašā notikuma gaidās mākslinieks iepriecinājis fanus ar ļoti sirsnīgu un ģimenisku foto.

Jau vēstīts, ka Galkins kopā ar laulāto draudzeni Allu Pugačovu un abu kopīgajiem bērniem Gariju un Ļizu šovasar, sekojot jau daudzus gadus iedibinātai tradīcijai, atkal atbraukuši atpūsties uz daudzu Krievijas šovbiznesa zvaigžņu iecienīto Latvijas kūrortpilsētu.

Galkina ģimene ar vilcienu no Maskavas Rīgā ieradās 1. jūlijā un pēcāk devās uz Jūrmalu, kur atpūtīsies turpmākās pāris nedēļas.

Humoristam šovasar Latvijā gaidāmi vairāki koncertšovi, un pirmais no tiem notiks jau šonedēļ. Koncerta priekšvakarā Galkins palepojies ar faktu, ka viņa "Instagram" foto blogs piesaistījis sešus miljonus sekotāju.

Šo sasniegumu Krievijas estrādes spīdeklis godinājis ar ģimenisku foto, kurā viņš iemūžināts kopā ar Allu un abiem bērniem. Bilde uzņemta Jūrmalā.

Kā momentuzņēmuma aprakstā norādījis mākslinieks, agrāk cilvēki nākuši viņam klāt uz ielas un sacījuši, ka apmeklējuši viņa koncertu un redzējuši viņu televīzijā, bet tagad – ka skatās viņa "Instagram" blogu un iet uz koncertiem.

"Sakaru kanāli mainās, bet savienojums nezūd," priecājies Galkins.

View this post on Instagram

Передаём вам, дорогие подписчики, горячий привет! Ещё два года назад самые частые фразы от людей, которых я встречал на улице, были: «Был на Вашем концерте или иду на концерт и видел Вас по телевизору» Теперь же: «Смотрю Ваш Инстаграм и иду на Ваш концерт!» И это здорово: каналы общения меняются, а связь остаётся! Нас уже 6 000 000, это столько же, сколько собирают самые рейтинговые выпуски моей телепрограммы «Лучше Всех!» Спасибо за интерес!

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Jul 11, 2019 at 2:50am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!