Foto: instagram.com/maxgalkinru

Populārais Krievijas humorists Maksims Galkins (attēlā), kurš šovasar kopā ar sievu, estrādes dīvu Allu Pugačovu, un abu kopīgajiem dvīņiem atpūšas Jūrmalā, iepriecinājis fanus ar īpaši jestru video.

Viņš savā "Instagram" profilā publicējis komisku ainiņu, kas uzņemta villā "Marta", kas tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem īpašumiem Jūrmalā un kur jokdaris ar ģimeni mitinās jau otro vasaru.

Video Galkins izsmej producenti Janu Rudkovsku, kura sociālajos tīklos bieži izrāda savu smalko dzīvesveidu. Nesen viņa faniem atrādījusi grezni klātu brokastu galdu, un tieši šie foto kļuvuši par Galkina iedvesmas avotu – video veltīts Rudkovskai un "citiem "Instagram" aristokrātiem".

Viņš greznajā villā iemūžinājis ne mazāk greznu brokastu galdu, ap kuru pats humorists klasiskās mūzikas pavadībā manierīgi grozās ar sunīti rokās. Jau nedaudz vēlāk viņš, pilnīgi atslābis un izmeties krekliņā, gozējies virtuvē, kur ieturējis krietni vienkāršākas "zvaigznes brokastis", tādējādi uzskatāmi parādot lielo atšķirību starp "Instagram" ideālo pasauli un realitāti.

Доброе утро ... полезный завтрак 🌸#рубрикамоизавтраки

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Jun 26, 2017 at 12:36am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!