Krievijā populārais humorists Maksims Galkins (attēlā pa kreisi) šīs nedēļas izskaņā savā Twitter mikroblogā publicējis fotogrāfiju, kurā iemūžināts skaists mirklis no viņa un dziedātājas Allas Pugačovas kāzām – abu skūpsts.

Lai gan abi Krievijas estrādes mākslinieki kāzas dzēra Ziemassvētku laikā, vēl aizvien Krievijas medijos nebeidz virmot dažādas spekulācijas ap to, kāpēc Galkins un Pugačova pēc desmit gadu ilgām attiecībām pēkšņi bija nolēmuši savas dzīves saistīt oficiāli.

Šonedēļ medijos arī izskanēja versija, ka, lai gan sabiedrības acīs Alla Borisovna un Maksims cenšas atstāt īstu mīlas balodīšu iespaidu, patiesībā kāzas notikušas vien reklāmas nolūkos un jau neilgi pēc laulībām Galkins sievu pametis vienu, lai pats dotos uz kādu slēpošanas kūrortu.

Iespējams, tieši šo spekulāciju dēļ Galkins ceturtdien, 12. janvārī, savā Twitter profilā ievietojis fotogrāfiju, kurā iemūžināts viņa un Pugačovas kāzu skūpsts, kam vajadzētu apliecināt abu laulāto jūtu patiesumu.

Tiesa, Galkins arī publicējis foto, kura kopā ar viņu un Pugačovu redzams dziedātājs Filips Kirkorovs - šo attēlu viņš parakstījis ar frāzi "Mūsu ģimene".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!