Foto: Privātais arhīvs

Pirmdien, 16. decembrī, jubileju svin ukraiņu izcelsmes dziedātāja, grupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova – viņai šajā dienā aprit 37 gadi. Savu mīļoto viņas īpašajā dienā ar publisku apsveikumu pārsteidzis latviešu basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" kluba spēlētājs Jānis Timma.

Sportists, kurš par gaviļnieci ir desmit gadus jaunāks, "Instagram" publicējis bildi, kurā viņš tapis iemūžināts kopā ar mīļoto Annu. Foto papildināts ar sirsnīgiem vārdiem.

"Vai diena var būt īpašāka par visām tām īpašajām dienām, ko esmu pavadījis kopā ar tevi? Jā, var! Daudz laimes, mana mīlotā.

Neaizmirsti nopūst svecītes un iedomāties vēlēšanos. Tas var būt jebkas, bet neiztērē savu vēlēšanos par to, lai es tevi mīlētu vēl vairāk, jo tas ir gandrīz neiespējami. Vēlreiz – daudz laimes, mana īstā mīlestība," savu mīļoto sveicis Jānis.

Jau vēstīts, ka Timma rudens sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians. Tapa arī zināms, ka sportists jau uzsācis jaunas attiecības un ir kopā ar Sedokovu.

Savukārt Timmas sieva publiski pavēstīja, ka abu laulība nevis vienkārši izjukusi, bet gan vīrs viņai esot bijis neuzticīgs un krāpis viņu ar Sedokovu, kā arī dažādos veidos viņai piedraudējis, lai panāktu šķiršanos.

Nesen Sedokovas pārstāvis Krievijas presei apstiprināja, ka Timma oficiāli izšķīries no sievas. Anna ir bijusi precējusies divas reizes un viņa ir mamma trim bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!