Foto: Privātais arhīvs

Nesen tapa zināms, ka multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers ir uzsācis attiecības ar vīrieti vārdā Jānis. Pāris savas siltās jūtas nekautrējas izrādīt publiski – šonedēļ abi viens otram sociālajos tīklos veltījuši sirsnīgus, mīļus vārdus.

Kašers un Jānis abi savos "Instagram" foto blogos padalījušies ar fotogrāfijām, kurās jūras krastā tiek turēta mīļotā roka. Momentuzņēmumi arī papildināti ar mīļiem vārdiem.

"Iedomājieties – ja nu es būtu gejs un publicētu šādu bildi? Brrr... Nopeldēties nebija laba doma, bet kopā ar viņu kļuva karstāk," pajokojis Kašers.

Arī Jānis labsirdīgi pazobojies par Kašeru, kuru viņa pūkainā kažoka dēļ nodēvējis gan par aitiņu, gan arī lāčuku un visbeidzot – par lielisko vīrieti.

Atgādinām, ka Kašers par savu netradicionālo seksuālo orientāciju pirmoreiz publiski runāja pērn jūnijā Baltijas praida ietvaros. Viņš sociālajos tīklos toreiz pavēstīja, ka ir attiecībās ar vīrieti vārdā Arturs. "Nav būtiski, vai es tāds piedzimu vai tāds tiku radīts, vai izvēlējos pats šo ceļu, svarīgākais ir tas, ka es tāds esmu," pērn paziņoja multimākslinieks.

Dažus mēnešus vēlāk intervijā žurnālam "Ieva" Kašers skaidroja, ka "iznācis no skapja", jo beidzot vēlējies sākt dzīvot sev.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!