Foto: Vida Press

Krievu tenisiste Marija Šarapova (attēlā) dažādās aptaujās vairākkārt atzīta par planētas seksīgāko un pievilcīgāko sportisti, un šonedēļ viņa šo titulu godam attaisnojusi – ārvalstu medijos lielu popularitāti iemantojuši foto, kuros iemūžinātas izskatīgās atlētes pludmales gaitas.

26 gadus vecā Šarapova, kura šobrīd ir desmit pasaules labāko tenisistu vidū starp sievietēm, aprīļa sākumā tika manīta Kankūnas pludmalē, kur sportiste nodevās laiskai atpūtai un izbaudīja nesteidzīgu pastaigu pa liedagu.

Šobrīd tenisistes ikdiena ir ļoti noslogota, jo paralēli dalībai turnīros Šarapova vada pati savu biznesu un sadarbojas arī ar vairākiem slaveniem zīmoliem, tajā skaitā Evian un Nike, kuru reklāmas kampaņu ietvaros krievu daiļavai nākas apceļot pasauli, tādēļ atvaļinājums viņai bija vairāk nekā nepieciešams.

Šarapovas pludmales gaitām ar milzīgu interesi sekoja līdzi arī slavenību fotogrāfi, kam izdevās pievilcīgo sportisti iemūžināt seksīgā peldkostīmā, un šie attēli tīmeklī jau iemantojuši lielu sabiedrības vērību - ļaudis nebeidz vien sajūsmināties par tenisistes ideālajām un trenētajām auguma aprisēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!