Foto: DELFI

Vasaras tveice ļauj daiļā dzimuma pārstāvēm izvēlēties arvien atklātākus tērpus, bet ar īpaši drosmīgu kleitu aizvadītajā nedēļas nogalē uzmanību piesaistījusi par Latvijas galveno blondīni dēvētā uzņēmēja Marika Ģederte (attēlā centrā).

Uz sestdien Jūrmalas ekskluzīvajā atpūtas zonā Havana Club Lounge notikušo starptautiskā skaistumkonkursa Mrs.Top of the World finālu Ģederte apmeklēja koši dzeltenā kleitā ar iespaidīgu krūšu daļas izgriezumu, kas daļēji atsedza Ģedertes krūtis.

Populārā uzņēmēja, kas plašāku atpazīstamību ieguvusi, galvenokārt pateicoties savām aktivitātēm ar blondīņu asociāciju Go Blonde, tiek uzskatīta par vienu no elegantāk tērptajām dāmām Rīgas burziņu un citu pasākumu apmeklētāju vidū un ne viens vien stila eksperts atzinīgi novērtējis Ģedertes spēju sekot līdzi modes aktualitātēm.

Arī šāda veida tērpu dekoltē izvēle un krūštura nevalkāšana jau krietnu laiciņu ir viena no plašāk apspriestajām modes tendencēm arī pasaules līmeņa šovbiznesa pasākumos, un daudzas kino, mūzikas un citu jomu zvaigznes izvēlējušās līdzīgus tērpus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!