Foto: Publicitātes foto

Viens no Latvijas slavenākajiem laiku ziņu moderatoriem Māris Grigalis (attēlā) nesen atgriezies no desmit dienu ilga ceļojuma pa Amerikas Savienotajām Valstīm, kuru laikā viņš bijis gan Ņujorkā, gan Lasvegasā, gan pie Lielā kanjona – tieši tur Grigalis arī bildinājis savu draudzeni.

Kā žurnālam Rīgas viļņi stāstījis Grigalis, savas mīļotās meitenes Zanes Cālbergas, ar kuru viņš ir kopā pusotru gadu, bildināšanai viņš esot gatavojies ļoti rūpīgi.

"Tam gatavojos trīs mēnešus - pētīju, kādi gredzeni Zanei patīk, un plānoju maršrutu. Tāpēc ceļojuma somu krāmēju pats, bet gredzenu slēpu gan krūšu kabatā, gan naudas makā," stāstījis Grigalis, kurš ļoti baidījies, ka lidostas muita meitenes klātbūtnē sāks cilāt viņu mantas, tomēr viss beidzies veiksmīgi un pie Lielā kanjona Zane bildināta.

"Bijām divi vien, un pie mūsu kājām - pasaules brīnums kā uz delnas. Pakāpāmies uz akmens, un tad tas notika," atmiņās gremdējies Māris.

Turklāt tas noticis 19. augustā, kas pēc Latvijas laika bijis jau 20. augusts - Grigaļa vecāku kāzu dienas gadskārta. "Laikam tas 20. augusts Grigaļiem ir zīmīga diena," secinājis Māris, kurš pirms bildinājuma bijis vairāk satraukt nekā pirms TV tiešraides (dažas epizodes viņš patiešām ierakstījis pirms tam, ko TV skatītāji nav pamanījuši).

Lai ceļotu pa ASV, Grigalis noīrējis elegantu Mustang Sport kabrioletu, bet kādā indiāņu ciematā viņu par ātruma pārsniegšanu apturējusi ceļu policija - tagad TV zvaigznei līdz septembra vidum jānomaksā 220 dolāru liela soda nauda.

Tiesa, kā Grigalis stāstījis Rīgas viļņiem, uzlikto sodu viņš jau atpelnījis kāda Lasvegasas spēļu zālē - iztērējot 50 dolārus, viņš laimējis 300, tādējādi nosedzot skādi par savu straujo dabu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!